tiistai 13. helmikuuta 2018

En mä jaksa lähtee salille..

Onko tuttua? Se on se sisäinen minä, se pirulainen joka tekee ne päätökset puolestasi. Nyt on aika antaa sille kyytiä, ja päättää että minähän lähden. Minä teen muutoksen ja herään yhtenä aamuna viikossa klo 5.15, jotta kerkeän käydä liikkumassa ennen töihin menoa samalla kun nappaan pähkinät evääksi!

On helppo tyytyä vanhoihin rutiineihin. Sain inspiraation aiheeseen juteltuani erään asiakkaani kanssa hänen halustaan oikeasti tehdä se muutos - ei vain puhua siitä.
www.bodymindbeyond.fi/
Meillä monella on tietoa oikeasta tavasta liikkua, ja on tietoa mitä pitäisi syödä milloinkin. Tiedetään, että aterian kuuluisi sisältää hiilareita, proteiineja ja rasvoja sekä se, kuinka vaikeaa se hedelmien & vihannesten päivittäinen syönti onkaan. On tietoa unen optimaalisesta määrästä ja siitä, että työ voi olla todella kuormittavaa ja silloin tarvitaan vielä enemmän hyvää yleiskuntoa, jotta pää ja keho kestää. Tämän tiedon kun saa otettua käytäntöön, osaksi omaa arkea, niin sitten puhutaan asiaa!

Mietipäs sellainen kerta, milloin oli vaikea lähteä salille / lenkille / uimaan / pelaamaan? Mieti sen jälkeen se fiilis (tunne) mikä siitä tuli, kun olit pakottanut itsesi sinne, mikä olo oli sen jälkeen? Minulla ainakin oli ihan voittajafiilis ja niin tyytyväinen olo, sellainen hyvän olon tunne päässä ja kehossa.

Ensi kerralla kun sinulla on tuo tunne ettei oikein jaksais.. niin nappaa heti kiinni siitä "after" fiiliksestä ja pakota itsesi liikkeelle! Kun olet 4 viikkoa pakottanut, niin lupaan että alkaa helpottamaan. :)


Ja sitten yksi lause siitä ruokavaliosta: Syö useasti päivässä pieniä annoksia.

Ainiin, juo vettä päivän aikana -- kehosi ja mielesi tykkää!

Tee haluamasi muutos arkeen, ensin voit tarvita voimakeinoja, kunnes alkaa tuntumaan "normaalilta". Elämäntapamuutos, sitä se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti